Întâlnirea cu MINE

Persoanele din jurul meu mă întreabă cum de reuşesc mereu, în această vâltoare a vieţii, să rămân cu o gândire pozitivă...să nu mă plâng de greutăţi, să zâmbesc şi să fac glume pe seama greutăţilor.

Au fost multe schimbări în viaţa mea. Am cunoscut oameni deosebiţi pe care-i admir şi de la care am avut foarte multe de învăţat. Am avut marea binecuvântare de a fi în multe locuri de pe acest glob pământesc. Însă cea mai importantă dintre toate este cea din cadrul relaţiei mele cu Dumnezeu. Toate evenimentele şi persoanele din viaţa mea m-au ajutat să înţeleg cine este Dumnezeu şi unde îl găsesc.

E cu totul diferit modul în care acum trăiesc relaţia cu Dumnezeu. Confirmarea a venit odată cu trilogiile "Conversaţii cu Dumnezeu" şi vizionarea filmului cu acelaşi nume, în anul 2008. A fost revelaţia pe care o doream şi al cărei adevăr îl simţeam de foarte mulţi ani... Nu numai că relaţiile mele s-au îmbunătăţit şi, prin urmare, s-a îmbunătăţit şi sănătatea mea emoţională, dar mă simt tânără, vârstă mea biologică transformându-se în file rupte zilnic dintr-un calendar al timpului. Nu vreau să prezic faptul că de acum sunt perfectă şi că nimic nu mă va mai atinge, însă pot să spun că starea mea de echilibru interior şi de bucurie profundă nu se va schimba, pentru că am descoperit perfecțiunea care se află în viaţa mea, cunosc foarte bine ce îmi doresc şi ce vreau să fac cu viaţa mea, nu îmi mai pun probleme în privinţa rezultatelor şi nici nu lupt împotriva lor!

35406 140309589312479 100000003174456 446539 1832434 nMi-am schimbat şi noţiunea de bogăţie, cunoscând existenţa unei lumi în care nu există limite şi lipsuri. Ştiu că această viziune nu coincide cu cea a multora dintre semenii mei, de aceea mă străduiesc (atât cât mi se da voie şi cât sunt ascultată) să-i ajut pe alţii să-şi modifice experienţa şi împărtăşesc cu mult drag din "bogăţia" mea, oamenilor care sunt în căutarea sinelui. Am fost inspirată de mulţi învăţători şi vizionari minunaţi pe care i-am cunoscut personal şi care mi-au devenit prieteni foarte dragi, între noi existând o iubire necondiţionată şi neamprentată de interpretări. Aceste persoane dragi mi-au arătat acele "lucruri magice" care se află în noi şi, cu cât am învăţat mai multe despre oameni şi m-am descoperit, cu atât am reuşit să fac acele lucruri din mine să funcţioneze. În acest fel,împreună cu aceşti oameni speciali, ne învăţăm unii pe alţii. Noi suntem "ghizi", chemându-ne unul pe altul să ne amintim, să ştim din nou Cine suntem NOI cu adevărat! De la ei am (re)învăţat ce înseamnă curajul.

Cu mulți ani în urmă, l-am întrebat pe iubitul meu cum reuşeşte să treacă peste ritmul teribil de zbuciumat şi stresant al vieţii zilnice pe care o ducea într-un oraş aglomerat şi plin de energie negativă atât de acaparatoare. El s-a uitat la mine cu blândeţe, dar în spatele ochilor avea o putere fantastică pe care mi-o amintesc mereu: "E vorba de ceea ce doreşti cu adevărat, de ceea ce vrei să fii, de a TRĂI alegerile pe care le faci, nu doar să vorbeşti de ele!" Apoi, m-a provocat: "Eşti pregătită să faci asta? Eşti pregătită SĂ APLICI ceea ce îţi doreşti? Dacă nu eşti TU vindecată, opreşte-te din a-i vindeca pe alţii! Opreşte-te şi caută-te, echilibrează-te şi vei ştii exact când vei putea aplica în viaţă visul tău!"

Atunci şi acolo, mi-am dorit cu toată fiinţa mea, să-mi întâlnesc Eul meu interior, să-l întâlnesc pe Dumnezeu (atâţia ani l-am căutat în locuri nepotrivite, pentru că am înţeles greşit cine este el). E un proces care nu e simplu, dar e fascinant.

Dacă spui cuiva că e posibil aşa ceva...e nevoie să demonstrezi că A FOST POSIBIL PENTRU TINE, în primul rând! Împărtăşirea cu alţii a propriului tău proces de evoluţie, te face să te mişti repede şi să ai consecvenţă. Îmi doream atât de mult acest lucru încât mi-am dedicat ani buni acestui fapt...şi îmi voi dedica toată viaţa acestei cunoaşteri care te echilibrează şi te umple de iubire.

Poate că ceea ce scrie aici nu va trezi interesul vostru. Mi-a trecut acest gând prin minte :)... Răspunsul la îndoiala mea a venit tot din mine: dacă ajungi să descrii experienţe din viaţa ta pentru a împărtăşi cititorilor ceea ce TU ai învăţat din ele, acestea vor deveni valoroase. Povestea mea poate să fie povestea oricui. Ceea ce interesează cititorul este ADEVĂRUL.

O amica de-a mea, fiind în vizită la mine, m-a privit cu o mare curiozitate şi m-a întrebat:

-Cum reuşeşti să rămâi calmă şi caldă mereu, chiar dacă ai trecut prin atâtea momente dificile pentru oricine?

Am tăcut câteva secunde, am privit-o cu mare blândețe şi căldură (ea fiind foarte agitată şi cu o boseala vizibilă acumulată) şi i-am răspuns cu o voce liniştită:iMeMyself2

-Mai întâi îmi găsesc centrul de echilibru, adevărul meu interior, pe mine. Am învăţat asta zi de zi şi învăţ în continuare. Când sunt în permanentă relație cu mine însămi, îmi permite să fiu în armonie cu ceilalţi şi cu tot ce e în jurul meu. Am ales să trăiesc armonios. Dacă sunt iubitoare, caldă şi împart afecţiune, atunci atitudinile mele sunt derivate din acestea. Sigur, am continuat zâmbind, am şi eu micile mele momente de dezechilibru, însă mă întorc mereu în interiorul iubirii sufletului meu. Acolo îl întâlnesc pe Dumnezeu şi găsesc răspunsul şi puterea de a merge mereu mai departe. Viaţa niciodată nu se sfârşeşte într-un moment dificil şi, uneori, greu de suportat pentru noi. Ea"atrage atenţia" uneori asupra unui aspect la care poate nu am fost destul de atenţi.

M-a privit cu îndoială, având senzaţia că vreo sectă sau cult religios m-a acaparat. Am zâmbit, "citindu-i gândurile" şi i-am răspuns;

-Nu are nicio legătură cu religia vreunui cult. E o relaţie unică, fără "spectatori" şi membri, fără un loc anume sau un spaţiu limitat.

Da, curajul mi-a dat forţă şi vitalitate spirituală...o viziune mai extinsă. Învăţ zi de zi să o pun în practică, să o fac cu mare curaj...ACUM ȘI AICI. Dumnezeu este într-o comuniune specială cu mine şi eu zi de zi petrec toate momentele împreună cu el. O dată ce am făcut această comuniune cu el (cu Eul meu interior), nu mai vreau vreodată să o pierd, pentru că ea mi-a adus "tinereţe fără bătrâneţe şi viaţă fără de moarte"!